Våra tjänster

Fuktisolering

Många äldre husgrunder har problem med fukt och mögel i källaren. Orsaken till det kan vara många, men i de flesta fallen är det normala underhållsfaktorer som måste åtgärdas under marknivå likväl som allt ovan jord måste underhållas.

Läs mer.

späckning, powertool, sprängning

spräckning av berg/sten

Problem med berg eller sten? inga problem!

Vi är certifierade av Power tools att spräcka berg och sten. Med denna teknik kan man spräcka berg inne i en källare till att spräcka bort berg som är ivägen för tex. en utbyggnad.

för mer info om Power tools 

kontakta oss

Stubbfräsning

Är det inte lite retligt, att när man äntligen blivit av med trädet så lämnas alltid den där stubben kvar med rötter som spretar åt alla håll. Men nu kan vi erbjuda ett skonsamt sätt att bli av med dessa. Vi har en liten maskin som är utrustad med stubbfräs, maskinen lastar vi i en skåpbil och kan vara ute hos er på liten tid.

Läs mer.

snöröjning/sandning

snöröjning/sandning

Vi röjer snö för er! Vi plogar och sandar åt NCC, Nicator och enskilda BRF:ar samt Samfällighetsföreningar i Täby. Ring för att få ett pris!  

Olika maskiner

vi har idag

  • 1 advant med plogblad (1m bred)
  • 2st wille 455med plog och sandspridare
  • 1 wille 745 med plog och sandspridare
  • 2st volvo hjullastare med plog och sandspridare
  • 2st traktorer med plog och sandspridare
  • 2st lastbilar med plog och sandpridare

 

läs mer

sandsopning

sandsopning

Vi gör vårfint hos er! Med våra maskiner blir det soprent.

När vintern är över och snön har smält så ligger det alltid kvar massor av sand på vägar och gräsmattor. Rng oss så tar vi bort det åt er. Vi jobbar i hela Stockholm!  

kontakta oss

trädgårdsanläggning

Trädgårdsanläggning

Låt din dröm om en grön och skön trädgård bli sann! Låt oss planera och anlägga. Vi har hjälpt hundratals villaägare – med andra ord garanteras ni yrkeskunnande. Vi gillar utmaningar!

Läs mer.

Transport

Med vår kranbil kan vi lyfta nästan alla sorters material och den når 15 m, så nu kan ni få tunga föremål levererade där ni önskar ha dem.

Läs mer.