Fuktisolering med Isodrän skivan.

Många äldre husgrunder har problem med fukt och mögel i källaren. Orsaken till det kan vara många, men i de flesta fallen är det normala underhållsfaktorer som måste åtgärdas under marknivå likväl som allt ovan jord måste underhållas.
Vi har arbetat i drygt 20 års tid med fuktisoleringar och anser att en typ av värmeisolering som Isodrän eller likvärdig är det bästa alternativet.
Vi arbetar med Isodrän-skivan som vi anser är den mest prisvärda och ger bästa resultat.
Vi kommer ut till er och ger er kostnadsfri rådgivning samt ger er fast pris på alla arbeten innan igångsättning.

ISODRÄN-skivan - Funktionellt fuktskydd
Minska risken för fuktskada med fuktskydd för alla grunder
Hos ISODRÄN AB ser vi till att alltid skapa funktionella lösningar som skyddar ditt hem mot fukt!
ISODRÄN-skivan är produkten för dig som söker ett energisnålt fuktskydd. Genom att fylla funktion inom isolering för källarvägga, platta på mark, krypgrunder, takterrasser eller idrottsytor skapar ISODRÄN-skivan de bästa förutsättningarna när det kommer till att förebygga fuktskador. hos ISODRÄN AB skräddarsyr vi lösningar för ditt hem, en välbehövlig investering som kan spara stora summor och förlänger livslängden för alla typer av grunder.
Ledande varumärke inom fuktskydd
ISODRÄN AB är Skandinaviens ledande märke för denna typ av isolering/fuktskydd. Gör valet lätt om du söker kvalitè och en oslagbar support till just ditt projekt! Välj ISODRÄN-skivan som din primära lösning.
ISODRÄN-skivan och dess tillbehör säljs via ett rikstäckande återförsäljarnät och finns garanterat att hitta någonstans nära dig!
För att ytterligare säkra kvaliten för dig som slutkund har ISODRÄN AB lanserat ett certifieringskoncept som kallas ISOCERT. Du läser mer om ISOCERT på vår hemsida www.isodran.se

Alltrac Markentreprenad AB | Rönninge by | 187 69 Täby | Tel: 08-75 62 073 | Mailadress: info@alltrac.nu